Egyre több olyan "szolgáltató" jelenik meg az itthoni piacon is, aki tulajdonképpen nem rendelkezik saját eszközparkkal, csak nagyon olcsón külföldi erőforrást bérel. Ezzel teljesen kiszolgáltatva az Ügyfeleit annak, hogy bármikor megszűnhet a szolgáltatása. Egyik enyhén jobb megoldása, bár szintén erősen megtévesztő, amelyik cég úgy állítja be, mintha nagy gépparkkal rendelkezne. Itt olyan árulkodó jelek vannak, mint pl. jó pár szervernek másodpercre pontosan megegyezik az uptime-ja, és azt még weboldalán publikálja is. A kicsit ügyesebb trükközők pedig egyszerűen ugyanarra a szerverre több IP címmel hivatkoznak, így a kicsit kíváncsibb Ügyfeleket is meg tudják téveszteni.

Sok megtévesztő szöveg található néhány tárhely szolgáltatónál, ami szerint vagy mindegyik saját magát állítja a legjobbnak, legolcsóbbnak, vagy egyszerűen félrevezető marketing szöveg szerepel az oldalukon, ami miatt az Ügyfelet félre vezetik, esetlegesen tévesen számolja ki az egyszeri, illetve rendszeres díjat.

A bejegyzés trackback címe:

https://tarhely.blog.hu/api/trackback/id/tr231938954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása