A tárhely szolgáltatók között sajnos jelen vannak olyanok is, akik csak kimondottan az ajánlói jutalék miatt hoznak létre honlapot, amit könnyű felismerni az oldal tartalmáról, mert általában a hosting cég oldalának másolata. Ez az egyik legrosszabb választás lehet, mert semmilyen befolyása nincs a tárhely szolgáltatóra, saját rendszerrel, erőforrással nem rendelkezik, csak közvetíteni tud. Mivel nem saját rendszere van, így erősen korlátozottak a lehetőségei, és teljesen bele van kényszerítve abba a sablon rendszerbe, amit a rendszer üzemeltetője biztosít számára.
Az egyik ilyen jellemző csábító kifejezés, amit használnak a korlátlan szó, de ha rákeres az ember az adott szolgáltatóra fórumokban, akkor találhat számtalan olyan írást, ahol a korábbi kuncsaftok már beszámolnak a korlátlan korlátos mivoltáról. A korlátlan szó csupán egy marketing fogás, nincs olyan cég, akinek megérné a korlátlan tárhely méret, korlátlan használat mellett normális osztott tárhelyet biztosítani.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tarhely.blog.hu/api/trackback/id/tr601426081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása